DA ROBERTO MAASTRICHT OOST

Recentebeoordeling


4 sterren uit 3857 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Da Roberto Maastricht Oost. Meer weten? Ontdek meer

20 mei 2024 om 19:18 Wij hebben al vaker bij Da Roberto besteld en zijn ook nu weer tevreden. Spaghetti met venusschelpen was heerlijk.
19 mei 2024 om 11:37 Spaghetti pottanese was top
18 mei 2024 om 20:17 Prima op tujd en heerlijk grote pizza’s!
4 mei 2024 om 20:04 Prima pizza en redelijk op tijd geleverd
29 apr 2024 om 9:08 duurde nog ½ uur langer dan afgesproken tijd Pizza was goed heet en lekker
28 apr 2024 om 19:12 Kwaliteit was redelijk, maar wacht tijd was schandalig lang. Als dit van tevoren wordt aangegeven kun je er rekening mee houden maar nu wordt hun problemen gewoon bij de klant neergelegd, ronduit schandalig.
27 apr 2024 om 20:30 Een italiaanse pizza hoort warm te zijn deze was halfkoud en doos was open in de box helaas zo krijg je geen warme pizza aangeleverd. Bij 2km moet een pizza nog warm zijn voor deze prijs.
24 apr 2024 om 18:49 Niet tevreden over de bezorger en dat is niet de eerste keer. Wij wonen op de burgemeester lessen Singel A12 dat is een flat. Van te voren krijg ik telefoon van de bezorger of ik naar beneden wil komen voor de bestelling op te halen? Wat is bezorging
21 apr 2024 om 21:44 Best pizza in town.NH.
16 apr 2024 om 9:32 Beste pizzeria die er is! Pizza Rossini een dikke aanrader! 5*!
14 apr 2024 om 20:55 Het eten was heerlijk en lekker warm
7 apr 2024 om 20:55 Goede bezorging. En eten was heerlijk